Vicky Van Woensel

LOOPBAANCOACHING & INNERLIJK KIND COACHING

Loopbaancoaching

Vraag je je bv. af of deze job wel écht bij jou past, of hoe je je beter kan voelen op je werk? Met een blik op wie je nu bent en wie je vroeger als kind was, zoek ik graag samen met jou naar een antwoord op je loopbaanvraag. Je kan bij mij ook terecht met loopbaancheques (via VDAB), waarvoor ik samenwerk met Loopbaancentrum Ziezo. Voor 4u loopbaanbegeleiding met loopbaancheques betaal je slechts 45 euro, voor 7 uur betaal je 90 euro. Bekijk de website van VDAB om te zien of je in aanmerking komt.

Innerlijk Kind Coaching

Kind zijn kan een zeer gelukkige tijd zijn waarbij iemand opgroeit tot een, over het algemeen, gelukkig volwassen persoon. Veel volwassenen, echter, zijn in hun kindertijd op één of andere manier gekwetst geweest, hebben zich moeten aanpassen, waren niet gewenst, kregen niet voldoende liefde, enz. Via Innerlijk Kind Coaching kijken we samen, met de nodige veiligheid en warmte, wat het kind in jou op dit moment nodig heeft.

Stress- en burn-outcoaching

Ook bij stress en burn-out is het belangrijk om te kijken naar wat je nodig hebt. Samen bekijken we waar je stress vandaan komt en bekijken we mogelijke tools die voor jou persoonlijk nuttig zijn om mee aan de slag te gaan. Zo kunnen we samen kijken hoe je minder stress kan ervaren, nu en in de toekomst

OVER DE SESSIES

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we zelf welke concrete vraag je hebt. Nadien werken we doorgaans met sessies van 1,5 uur waarbij we jouw vraag op maat van jou als persoon aanpakken. Zo kunnen we bv. op rationele manier naar je vraag gaan kijken, of eerder op een gevoelsmatige manier (voelen wat het lichaam en je emoties je vertellen), of beide combineren. Indien we tijdens het traject merken dat diepgaandere begeleiding in de vorm van therapie aangewezen is, dan verwijs ik je graag verder. 

MIJN ACHTERGROND

Ik behaalde mijn master Handelsingenieur in 2012 en volgde nadien verschillende coachingsopleidingen. Naast mijn coachingsactiviteiten werk ik ook reeds 10 jaar aan de Universiteit Antwerpen als career services coördinator en onderwijsassistent om studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden naar de arbeidsmarkt. 

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.