yoga, rituelen & relaxatie in Schoten

samen tot rust komen en verbinden met jezelf

Je kan in studio cordula op verschillende momenten in de week deelnemen aan groepslessen yoga of meditatie of individuele sessies reiki, elk met een eigen insteek, vorm en doel. Wil je onze docenten ontdekken of meteen jouw plekje reserveren, klik dan zeker even verder. Van harte welkom in de studio voor ontspanning en verbinding.

Wat breng je mee?

In de studio is alle materiaal beschikbaar, je hoeft dus niets mee te brengen, ook geen yogamatje. Losse kledij is sterk aanbevolen. Kom je een eerste keer, dan hoef je zeker nog geen yoga-outfit te kopen, kom eerst maar eens voelen wat het voor jou kan betekenen.

HATHA YOGA & YIN YOGA

OP WOENSDAGAVOND

HATHA YOGA : woe 19:30 – 20:30

Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingsverruiming (pranayama). Hatha yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana’s.

YIN YOGA : woe 20:45 – 21:45

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s worden voor langere tijd vastgehouden: drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

SLOW FLOW VINYASA YOGA & YOGA NIDRA

OP ZATERDAGOCHTEND

REIKI

OP ZATERDAGMIDDAG

REIKI : zaterdag 12:00 – 15:00

Heb je nood aan een time-out, alles even helemaal kunnen loslaten, een moment voor jou alleen om zo je batterijen weer op te laden? Dan sta ik voor je klaar om je een heerlijk zelfzorg moment te bezorgen.

Reiki is een zeer oude natuurlijke helingswijze afkomstig uit Tibet en herontdekt begin 1900 door de Japanse leraar Mikao Usui. Het woord “Rei-ki” kan worden vertaald als “universele levensenergie”. Deze levensenergie wordt overdragen door middel van zachte handoplegging.

SOUL JOURNEYS, VROUWENCIRKELS & THEMAWORKSHOPS

OP VRIJDAGAVOND vanaf juli ’24

RESTORATIVE YOGA

OP ZONDAGOCHTEND vanaf de zomer

RELAXATIEMASSAGE?

Hoewel het aanbod in studio cordula al best uitgebreid is, ontbreekt relaxatiemassage eigenlijk nog wel. Ken of ben jij iemand die dat in de studio wil aanbieden? Neem dan zeker contact op met ons!

Zelf relaxatie of rituelen aanbieden in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij coach, lesgever of massagetherapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.