Inge Bresseleers

REIKI IN SCHOTEN

Heb je nood aan een time-out, alles even helemaal kunnen loslaten, een moment voor jou alleen om zo je batterijen weer op te laden? Dan sta ik voor je klaar om je een heerlijk zelfzorg moment te bezorgen.

Focus: diepe ontspanning; brengt je energie in balans; ondersteunt bij de uitdagingen van alle levensfases; stimuleert je zelfhelend vermogen; verzacht pijn, angst, bijwerkingen van behandelingen (bv. chemo); geeft innerlijke rust en maakt je zachter wat helpt bij moeilijke (ziels)relaties; ondersteuning van je spirituele groei; …

Reiki steunt je steeds waar het op dat moment het meest nodig is. Het brengt je in het hier en nu met een kalme geest en een open hart. Relaties & situaties worden makkelijker wanneer je ze kan benaderen vanuit innerlijke rust & liefde. Reiki is voor iedereen die ervoor openstaat het te ontvangen. Welkom van junior (+12) tot en met senior.

OVER REIKI

Reiki is een zeer oude natuurlijke helingswijze afkomstig uit Tibet en herontdekt begin 1900 door de Japanse leraar Mikao Usui. Het woord “Rei-ki” kan worden vertaald als “universele levensenergie”. Deze levensenergie wordt overdragen door middel van zachte handoplegging.

Reiki helpt de natuurlijke balans en harmonie in het energetisch lichaam te herstellen waardoor fysieke, mentale en emotionele genezing mogelijk wordt. Het wordt vaak gebruikt als ondersteuning bij medische behandelingen en kan helpen bij het bevorderen van ontspanning en algemeen welzijn.

HOE VERLOPEN DE SESSIES?

We starten met een kort gesprekje om even kennis te maken en eventuele klachten te bespreken waarop gewerkt kan worden of een opvolggesprek vanaf een 2de sessie. De reikibehandeling, waarbij je plaatsneemt op de behandeltafel neemt ongeveer 1 uur in beslag. Door de handen zachtjes op verschillende plaatsen van het lichaam te leggen wordt de universele energie doorgegeven. Na de behandeling kan je rustig terugkeren naar het hier en nu en bespreken we samen even je gewaarwordingen. Drink na de behandeling voldoende water of kruidenthee om het ontgiften van het lichaam te bevorderen.

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.