Anne Torfs

INTUÏTIEF & ENERGETISCH COACH IN SCHOTEN

‘Root down deep, spread your wings out wide, trust in life, seek and you will rise.’ – Sam Garrett

Je voelt je anders dan de rest, alsof er iets mis is met je. Je verlangt er naar om vrij te zijn en los te breken van alles wat je klein houdt. Je probeert stappen te zetten, maar het lijkt alsof je ter plaatse blijft trappelen. Je voelt je gefrustreerd, onbegrepen en uitgeblust. Je voelt je uit balans. En je begrijpt niet goed waarom, want je probeert goed voor jezelf te zorgen en je hebt toch alles waar je naar verlangde? 

Maar ben je al eens dieper gezakt? Neem je écht tijd voor jezelf om te voelen en te ervaren? Wanneer heb je voor het laatst gedanst of luidop gelachen? Krijgt je ziel ruimte om er te zijn? Volg je je buikgevoel? Krijgt je stem de ruimte om gehoord te worden? Of volg je maar gewoon de rest ‘omdat het nu eenmaal zo hoort’?  

Ik zie je, ik hoor je, ik voel je.

Lieve vrouw, jij bent hier niet zomaar. Er zit zoveel potentieel in jou, zoveel wijsheid, zoveel liefde, zoveel kracht. Je bent zo mooi en zo uniek. Alles van jou mag er zijn. En je bent meer dan welkom om in mijn sacred space bij studio cordula te komen ervaren wat het is om thuis te komen bij en in jezelf. Hier mag je 100% jezelf zijn, zonder maskers, zonder “moetjes”, zonder oordeel. Geïnspireerd door Moeder Natuur begeleid ik jou naar de puurste versie van jezelf. De wijze vrouw die in verbinding is met haar intuïtie. Een cirkel van vrouwen rondom zich heeft waar ze zich gehoord, gezien en gesterkt voelt. Een vrouw die niet meer onzeker of bang is om voluit vrouw te zijn. 

OVER DE SESSIES


1. ‘Soul journey’

Tijdens een Soul Journey mag je jezelf laten onderdompelen in een reis die je meevoert naar je ziel en al je zintuigen prikkelt. Ik maak gebruik van de prachtige elementen die Moeder Natuur ons geeft om je zintuigen aan te wakkeren en je mee te voeren langs je hoofd, hart, buikgevoel/baarmoeder. Een reis waarin alles er kan en mag zijn. Jij en jouw innerlijke wereld staan centraal. Een moment van bezinning en om je energie weer te laten stromen dat je je lichter voelt. Ik laat me tijdens de Soul Journey leiden door mijn intuïtie waardoor elke journey er anders uit ziet.

– max. aantal: 8 vrouwen
– duur: 90 min.


2. Vrouwencirkels

Kom zelf de kracht van Sisterhood ervaren tijdens de maandelijkse volle maan cirkel. Want je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen, lieve vrouw. Gun jezelf een moment van rust en ‘gewoon zijn’. In de cirkel hoeft er niets en mag alles er zijn. Om de cirkel wat richting te geven geef ik telkens aan het begin wat uitleg over het thema van de volle maan en de link met het seizoen en je vrouwelijkheid. Aan het einde van de cirkel krijg je een klein gelukje mee als aandenken aan deze bijzondere avond.

– max. aantal: 8 vrouwen
– duur: 150 à 180 min.


3. Intuïtief creëren

In deze bevrijdende workshop maak je verbinding met je innerlijke kind en intuïtie. Samen met Moeder Natuur ga je spelen en ontdekken, vrij van oordeel en zonder focus op een eindresultaat.

– max. aantal: 10 vrouwen
– duur: 180 min.

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.