Katrien Lambrechts

MERIDIAANMASSAGE & ACCESS BARS IN SCHOTEN

Meridiaanmassage is zoveel meer dan een ontspanning. Deze energetische massage dringt verder door dan het fysieke lichaam,  het bereikt elke cel van jouw wezen. 

Ons lichaam heeft een natuurlijk vermogen om zichzelf te helen, maar dat kan soms uit balans raken. Meridiaanmassage helpt om deze balans te herstellen door in te werken op alle niveau’s: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Tijdens deze unieke massage ontvang je een volledige reset van je lichaam, wat leidt tot meer harmonie, vitaliteit en overvloed in je leven. Veel fysieke klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen, terwijl je een diepe rust en helderheid ervaart. 

Access Bars zorgt voor ontlading van gedachten, gevoelens en emoties door een lichte aanraking van het hoofd. Ben je op zoek naar ontspanning, heldere gedachten, betere slaap of minder angst dan is Access Bars zeker het proberen waard. 

Gun jezelf de kracht van balans en welzijn. Zet vandaag de eerste stap naar een leven vol energie en overvloed. 

HOE VERLOPEN DE SESSIES?

We beginnen met een kennismakingsgeprek. Even een moment waar ik even bij jou ga intunen wat er op dit moment zich afspeelt, specifieke dingen fysiek of mentaal.

De meridiaanmassage duurt ongeveer 2 uur maar kan ook langer zijn. Tijdens de massage ga ik intunen op jouw lichaam en ga ik intuïtief tewerk.

Tijdens de massage worden de erogene zones niet aangeraakt wat niet wil zeggen dat er geen reactie kan plaatsvinden. We werken met energie en weten nooit op voorhand wat de reactie van het lichaam zal zijn. Als je je veiliger voelt dat bepaalde zones niet aangeraakt worden, is dit volledig bespreekbaar.

Mijn doel is dat je je veilig voelt in mijn handen en dat je het energetisch werk volledig tot je kan laten doordringen op een ontspannen manier en in een veilige omgeving.

Na de massage volgt er nog een korte nabespreking. Dit alles gebeurt in een veilige, betrouwbare en warme omgeving.

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.