Natacha Rentiens

WONDERPRINTS

Plan je Wonderprints creatie

Bij A Gift of Wonderland weten we dat elke seconde met jouw kleintje kostbaar is en het verdient om voor altijd gekoesterd te worden. Daarom nodigen wij je graag uit om samen te zitten met Natacha om jouw unieke Wonderprints te creëren.

Een persoonlijke afspraak om te koesteren

Samen zullen we de tijdelijke fase van kleine handjes en voetjes omzetten in blijvende kunstwerken. Natacha neemt persoonlijk de tijd om samen met jou de details en wensen te bespreken, zodat elke 3D afdruk perfect jouw verwachtingen weerspiegelt. Dit is geen gewone afspraak, maar een kans om een levenslange herinnering te creëren.

OVER WONDERPRINTS

Hoe het werkt

1. Selecteer een datum en tijd: Kies een moment dat voor jou het beste uitkomt. Voor een sessie nemen we rustig de tijd, reken op 1 uur.

2. Bespreking van de details: Tijdens de afspraak kunnen we samen de specificaties, kleuren en frames bespreken waarmee jullie herinnering het best tot haar recht zal komen.

3. Een tastbare herinnering creëren: Ik gebruik veilig en huidvriendelijk alginaat om de afdrukken te maken, zorgvuldig elk detail vastleggend.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen een prachtige herinnering te creëren waarvan generaties lang kunnen genieten!

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.