Angela Vermeulen

SLOW FLOW VINYASA YOGA & YOGA NIDRA IN SCHOTEN

Welkom op jouw reis naar zelfzorg via yoga. De intentie van de groepslessen is een veilige en ondersteunende ruimte te creëren. Een ruimte waar jij kan verbinden met jezelf en anderen, en waar je de rust en ontspanning kan vinden die je nodig hebt om te floreren in alle rollen die jij vervult. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de reis aan te vangen naar meer welzijn en zelfontdekking.

Mijn achtergrond als ergotherapeut en zorgkundige heeft me geleerd hoe waardevol het is om voor anderen te zorgen. Na jarenlang te hebben gewerkt in de acute geestelijke gezondheidszorg, besefte ik echter dat zelfzorg essentieel is om anderen effectief te kunnen helpen. Ik heb immers ervaren hoe uitdagend zorg kan zijn, vooral toen ik in 2022 een burn-out doormaakte als gevolg van mijn sterke verantwoordelijkheidsgevoel naar anderen. Een krachtige les, een les die misschien wel herkenbaar is voor jou als ook jij zorgdraagt voor anderen. Van harte welkom.

SESSIES IN DE STUDIO

# SLOW FLOW : elke zaterdag van 09:15 tot 10:15 (vanaf 1 juni 2024)

# YOGA NIDRA : elke zaterdag van 10:45 tot 11:45 (vanaf 1 juni 2024)

OVER DE SESSIES

Slow Flow Vinyasa Yoga is een vertraagde Vinyasa waarbij de techniek van meditatie op de voorgrond ligt. Dit betekent dat in actieve vorm, door het uitvoeren van verfijnde bewegingsoefeningen, opmerkzaamheid wordt beoefend en aangescherpt.

Yoga Nidra met sound journey zorgt voor een zeer diepe ontspanning en herstel van lichaam en geest. Dit doen we door middel van een geleide meditatie met o.a. klankschalen. Mijn stem leidt je door de sessie en verschillende fases heen.

Ik volgde mijn yoga teacher training in Rishikesh, India. Daar heb ik mijn passie gevonden om jou te helpen bij je eigen zoektocht naar verbinding en zelfzorg zonder de eigen energie te verliezen. Het is een eer om jou in mijn eigen leven mee te begeleiden.

De lessen vinden plaats in groepen van 6 tot 8 personen, kleine groepen dus waarbij er veel tijd en aandacht is voor jouw vragen en begeleiding.

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.