de maandagen

DE MAANDAGEN

ontmoet onze bewoners

Een coach of therapeut aanspreken, dat is voor sommigen al heel wat. Past wat ze doen bij jouw zorg? Hoe verloopt het traject? Zoveel vragen …

Daarom riepen wij de maandagen in het leven. Om beurt geven onze bewoners een informatieve sessie over hun werk, al dan niet met een stukje beleving. Je ontdekt hier het programma. Deelnemen is gratis, registratie wel nodig (onderaan kan je registreren).

PROGRAMMA DE MAANDAGEN

Angela – Yoga & Sound Journey
# maandag 12 augustus om 19:30

Heb je nood aan rust en verbinding? Maak gratis kennis met yoga en meditatie.


Dinka – Holistic Lifestyle Coaching
# maandag 19 augustus om 19:30

Tijdens deze sessie ontdek je de zes kernprincipes: Ademhaling, Hydratatie, Voeding, Denken, Beweging en Slaap. Je leert hoe ze een allesomvattende benadering van welzijn vormen en hoe mijn holistisch gezondheidsprogramma jou kan helpen opdat je op lange termijn gezond en in balans blijft.


Eva – Groei- & Veerkrachtcoaching
# maandag 9 september om 19:30

Eva neemt jullie mee op een informatieve en interactieve avondsessie rond veerkracht, competenties en energiegevers.


Anne – ntb
# maandag 16 september om 19:30

xxx


Inge – Zorg voor de Zorg – relaxatie met reiki
# maandag 23 september om 19:30

Werken in de zorgsector is een veeleisende en vaak stressvolle job. Je besteedt je dagen aan het zorgen voor anderen, het is dan ook essentieel dat je goed voor jezelf zorgt. Reiki kan hierbij een belangrijke rol spelen door het brengen van diepe ontspanning en emotionele balans, verminderen van stress, het herstellen van je energie en versterken van je vitaliteit. Welkom voor een infosessie over reiki & een initiatie relaxatie (ademhaling en meditatie).

Wie deelneemt krijgt trouwens op een eerste sessie nadien een mooi geschenk: kennismakingssessie van 90 min. aan 45 ipv 75 euro (geldig t.e.m. 31/12/2024).


Krist – Psychotherapie & Traumabegeleiding
# maandag 30 september om 19:30

Deze workshop over trauma bestaat uit 2 delen. Een korte uiteenzetting wat trauma is, in welke delen van jouw leven het invloed heeft en wat de voordelen voor jou zijn om met trauma aan de slag te gaan. In het tweede deel – voor zij die willen en geheel vrijblijvend – gaan we met een lichte methode praktisch aan de slag om in een klein stapje het trauma te milderen (want je bent het waard).

Els – menopauzeconsulentie
# maandag 7 oktober om 19:30

De menopauze betekent niet alleen het einde van de vruchtbare periode. Omdat hormonen een belangrijke rol spelen in diverse lichaamsprocessen, kunnen zich uiteenlopende klachten ontwikkelen die je niet altijd herkent als behorend tot de menopauze. In deze sessie krijg je inzicht en vertelt Els hoe ze je hierin kan begeleiden. Leven en levensvreugde stoppen niet bij de menopauze.

reserveer meteen je gratis plekje

Zelf een groepsreeks organiseren in studio cordula?

hier breng je mensen samen om te leren

Het kernidee van studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier ontmoeten. Heb jij een fijn idee voor een lesreeks, dan zetten wij die op de agenda.

openstudiodag # april 2023