Dinka Salvador

HOLISTIC LIFESTYLE COACHING IN SCHOTEN

“Jouw gezondheid zal vroeger of later onvermijdelijk jouw topprioriteit worden.

Niets in de natuur bestaat alleen, we zijn allemaal met elkaar verbonden. Het menselijk lichaam is een cybersysteem: een systeem van systemen. Een holistische aanpak betekent dat we alle aspecten bekijken: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Er is hier geen pasklare oplossing.

Ons proces begint met een uitgebreide analyse, waarbij we vragenlijsten gebruiken om inzicht te krijgen in je huidige gezondheidsstatus. Van daaruit stellen we een persoonlijk actieplan op dat zich richt op mindset, voeding, beweging en rust om een blijvende verandering in je algehele gezondheid te bevorderen.

HOE KAN HOLISTISCH LEVENSSTIJL COACHING MIJ HELPEN?

Ben je teleurgesteld door het medische systeem? Zijn operatie of langdurige medicatie de enige opties die je worden voorgesteld? Heb je last van een auto-immuunziekte? Heb je een hormonale disbalans (oestrogeen/testosteron, schildklier, insuline…)? Heb je problemen met de spijsvertering? Heb je weinig energie of heb je brain fog? Wil je van pijn af raken en je mobiliteit terugkrijgen?

Als het antwoord op een van de bovenstaande vragen ja is, kan ik je helpen!

HOE VERLOOPT HOLISTIC LIFESTYLE COACHING

stap 1 # ontdekkingsgesprek (gratis – 20 min)

De eerste stap is om te bepalen of we aansluiten bij je behoeften. Dit kan via een kort telefoontje of Zoom om de holistische aanpak uit te leggen, hoe we werken en wat je van mij kunt verwachten. Zo kunnen we snel inschatten of we bij elkaar passen.

stap 2 # analyse (150€ – 80 min)

De eerste stap is om te ontdekken waarom je hier bent en wat jouw specifieke gezondheidsdoelen zijn, naast het bepalen van wat je momenteel tegenhoudt om ze te bereiken. We zullen ook je huidige en vroegere medische aandoeningen bespreken. Verder gaan we je door een uitgebreide medische vragenlijsten screenen, zodat we precies weten waar je staat op fysiek, mentaal en praktisch niveau, vooral je huidige stressniveau.

stap 3 # consultaties (80€ per sessie – 50 min)

We werken een actieplan uit om blijvende verandering in jouw algehele gezondheid te bewerkstelligen, waarbij alle aspecten van je welzijn worden aangepakt. We zullen een volledig gezondheids- en bewegingsprogramma ontwerpen op basis van de bevindingen van de beoordeling en dan begint je coachingstraject.

Ben je klaar om een verandering in je leven aan te brengen? Boek vandaag nog jouw ontdekkingsgesprek, zodat we samen de weg terug naar jouw gezondheid kunnen vinden! Tot snel!

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.