Eva Bruyninckx

PROFESSIONELE GROEI- & VEERKRACHTCOACHING IN SCHOTEN

Voel jij je goed in je job maar ben je toe aan een professionele groeistap? Wil je leren wat jouw krachten en drijfveren zijn en hoe deze slim in te zetten? Of is je goesting of bevlogenheid op het werk niet meer wat ze geweest is en kost het je steeds meer energie om hiermee door te gaan?

Ik help jou om je professionele doelen te bereiken met respect voor en maximale inzet van jouw persoonlijkheid, drivers, krachten en talenten. Je vindt bij mij een no-nonsense aanpak en een directe en open communicatiestijl, met een gezonde dosis humor en een diep basisrespect voor jouw eigen verhaal.

Ik werk vanuit heldere afspraken over het gewenste resultaat en help jou om bewuster te worden van je waarden, competenties, kwaliteiten en valkuilen en gedragspatronen. Ik werk via gesprek, oefeningen en tussentijdse opdrachten. Ik werk rond diverse competenties en coachte al rond thema’s zoals leidinggeven, mensgericht managen, assertiviteit, grenzen stellen, work-life balans, veerkracht en bevlogenheid.

OVER EVA

Eva is no-nonsense senior coach met kennis van zaken en een hart voor mensen. Zij coacht jou in je jobgerichte groeivragen en is gecertificeerd stress- en veerkrachtcoach.

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.