fotostudio cordula in Schoten

fotografie als warme herinnering

In onze zorgpraktijk kan je dus ook jezelf, je familie en zeker je kinderen laten fotograferen. Kaitlin maakt betoverende portretten van de belangrijkste momenten en rituelen in je leven, bovenal zijn haar newbornshoots een garantie op hartverwarmende herinneringen voor het leven, van dat nieuwe leven.

fotografie als intense zorg

Emanuel nodigt mensen uit die hetzij een traumatische ervaring hebben rond lichamelijkheid, hetzij die de connectie tussen lichaam en ziel willen herwinnen. Al jarenlang maakt hij foto’s in een artistiek traject – a body (a)part – van lichamen of lichaamsdelen waar worsteling mee gepaard gaat. Met licht op weg naar verlichting.

KAITLIN CALLEBAUT

6 jaar geleden is mijn passie begonnen voor fotografie, sinds 3 jaar ben ik intensief bezig met “Fotografie Kaitlin”. Hoe is deze passie ontstaan? Ik vind het geweldig om de emoties van mensen vast te leggen op foto.

Voor spontane communiefoto’s, sittershoots, gezinshoots, newbornshoots of huwelijkshoots zijn jullie bij het juiste adres. In een ongedwongen sfeer leg ik jullie momenten vast. Al dansend, lachend, verliefd,… Gewoon jullie zelf zijn!

EMANUEL MAES

(foto)studio cordula?

flitsen in hartje Schoten

Het kernidee van studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier ontmoeten. Wil jij hier ook fotograferen, dan zetten wij je shoot op de agenda. De studio heeft een (beperkt) materiaalaanbod van statieven, flitsers en backdrops, vraag hier gerust naar.

fotosessie Vicky Versavel # sept 2023