Sabine De Wilde

HATHA YOGA & YIN YOGA IN SCHOTEN

Yoga, meditatie en mindfulness zijn al vroeg op mijn pad gekomen en ik voelde: dit is waar ik wil zijn. Meer nog, dit is wat ik wil doorgeven aan anderen. De uitdagingen op mijn levenspad hebben me gemaakt tot wie ik nu ben en het heeft me nog dichter bij mezelf gebracht en me de mogelijkheid gegeven om echt naar binnen te keren.

Yoga begint daar, met te luisteren naar je innerlijke stem. Wanneer we luisteren, kunnen we pas ruimte geven aan wat is en echt weten. Ik ontmoet je graag op een van mijn yoga- of meditatielessen en begeleid je graag in je groei naar balans en thuiskomen bij jezelf.

SESSIES IN DE STUDIO

# HATHA YOGA : elke woensdag van 19:30 tot 20:30

# YIN YOGA : elke woensdag van 20:45 tot 21:45

OVER DE SESSIES

Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingsverruiming (pranayama). Hatha yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana’s.

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s worden voor langere tijd vastgehouden: drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

De lessen vinden plaats in groepen van 6 tot 8 personen, kleine groepen dus waarbij er veel tijd en aandacht is voor jouw vragen en begeleiding.

Zelf sessies geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van zorgpraktijk studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij docent, coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.