coaching & therapie in Schoten

een hulpvraag stellen is een bijzonder moedige stap

In onze zorgpraktijk kan je terecht voor stressproblematiek; moeilijkheden op school, op het werk of in je relaties; worstelen met burn-out of menopauze; onbestemde fysieke en mentale klachten; persoonlijke coaching om je doelen scherp te stellen én te realiseren; en binnenkort ook voor zwangerschapsbegeleiding en meer …

Maar die stap, is een heel grote stap, dat weten we en proficiat dat je al hier bent, dat je dit leest. In de westerse cultuur is zelfzorg nog steeds een behoorlijk taboe. Het idee dat we alles zelf moeten aanpakken, is diepgeworteld. We nodigen je uit om die stap nu effectief te zetten, je bent hier thuis en we behandelen alle zorgvragen discreet. Welkom dus.

Wat is de beste therapie of coaching voor jou?

In de studio werken heel bevlogen én professionele therapeuten en coaches, elk met een duidelijke focus. Maar er moet ook een klik zijn, de relatie met je therapeut of coach is meer dan belangrijk. Zij weten dat en verwijzen je dan ook indien nodig door, dat kan binnen en buiten onze praktijk zijn.

Contacteer hen gerust met al je vragen, en bravo dat je dit nu doet.


JOHN SEDZICKI

Soms zit je niet lekker in je vel, voel je zoveel vanbinnen waar je geen passende antwoorden op hebt. Dan wil ik je graag helpen. Ik geef zowel therapie aan jongeren als gezinnen en volwassenen (individueel en/of koppels).

FOCUS

– traumaverwerking
– depressie
– rouwverwerking
– relatieproblemen
– studiebegeleiding
– emotieregulatie
– zelfontwikkeling


ELS WILLEKENS

De menopauze is een belangrijke en niet altijd zo’n evidente mijlpaal in je leven als vrouw. De taboesfeer errond helpt allerminst. Ik begeleid je met warmte en zorg, zowel bij natuurlijke als bij vervroegde menopauze door een aandoening of ingreep. Opnieuw genieten met volle teugen, laten we daar samen voor gaan.

FOCUS

– menopauze
– perimenopauze
– oncologie
– hormonale verandering
– stressreductie
– levensstijl


TANJA SMETS (vanaf 2 augustus)

Als geboortedoula wil ik je graag vergezellen op jouw reis van vrouw naar moeder, waarbij ik jou en je eventuele partner met veel liefde en warmte zal ondersteunen. Je bent heel erg welkom voor een kennismakingsgesprek waar we samen zullen bekijken welke ondersteuning jij nodig hebt. Ik kijk er alvast naar uit jou te begeleiden!

FOCUS

– zwangerschapsmassage
– bevalbehandelingen
– stuitconsult
– kraamtijdbehandelingen
– partnerbegeleiding


DINKA SALVADOR

Ben jij op zoek naar een kordate begeleiding om te werken aan gewichtsverlies, pijn te verminderen, je energie op te krikken of opnieuw te genieten van het leven samen met je vrienden en familie? Ik ben er helemaal om jouw motivatie aan te wakkeren en jouw echte potentieel te ontsluiten.

FOCUS

– auto-immuunziektes
– hormonale disbalans
– spijsverteringsproblemen
– pijnreductie en mobiliteit
– connectie met jezelf
– welbevinden verbeteren


KRIST NULENS (vanaf 4 oktober)

Wat voor jou moeilijk gaat in je leven is vaak een weerspiegeling van blokkades in je binnenste. Daar leven soms trauma’s verder, onbewuste overtuigingen, conditioneringen, behoeftes of verlangens die onderdrukt blijven. Hier wil ik jou graag bij helpen.

FOCUS

– traumabegeleiding
– stresscoaching
– zelfbeeld
– (faal)angst
– burn-out


EVA BRUYNINCKX

Ben je toe aan een professionele groeistap? Wil je leren wat jouw krachten en drijfveren zijn? Of is je goesting of bevlogenheid op het werk niet meer wat ze geweest is? Ik help jou om je professionele doelen te bereiken met respect voor jouw persoonlijkheid, drivers, krachten en talenten. 

FOCUS

– professionele groei
– veerkracht & bevlogenheid
– re-integratie na ziekte of burn-out
– no-nonsense & doelgericht
– menskracht & welzijn


SOPHIE VAN GESTEL

Ik geloof dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en niet afzonderlijk kunnen behandeld worden. We onderzoeken de achterliggende oorzaken en gaan samen op zoek naar het vervolg van het te bewandelen pad.

FOCUS

– balans inbouwen
– je authentieke zelf ontdekken
– leren genieten van ontvangen
– twijfel verminderen
– …


LIESELOTTE SMAERS

Emotiecoaching voor ouders van sensitieve kinderen leert je omgaan met de (heftige) emoties van je kinderen en samen ‘emotiewijs’ worden. Psychotherapie voor sensitieve jongeren gaat op zoek naar de kracht onder jouw gevoeligheid.

FOCUS

– emotiecoaching
– omgaan met hoogsensitiviteit
– jongerenbegeleiding
– ouderbegeleiding
– …


Zelf coaching of therapie geven in studio cordula?

help mensen weer op weg

Het kernidee van studio cordula is dat mensen uit de regio mekaar hier helpen. Ben jij coach of therapeut en zoek je een praktijkruimte, dan helpen wij jou op weg. Je huurt een of meerdere vaste blokken per week en geniet dan exclusief van alle ruimtes in grote stilte.